Tickets

John West

Muziek heeft vanaf jongs af aan het leven van John West beheerst. Hij is altijd al gek geweest op de verschillende stijlen muziek. Tevens is John altijd wel het middelpunt van de belangstelling geweest al was dat nou thuis of op school.

Nadat hij vanaf zijn 14e jaar als DJ aan de slag ging is op zijn 18e verjaardag het moment aangebroken dat hij de microfoon pakte en samen met zijn vriend en collega Mike Peterson de hit " I'll go where the Music takes me" heeft gezongen.

Hij is inderdaad die weg gevolgd want op dit moment gaat hij nog steeds waar de muziek hem heen brengt.

Ondertussen is John al weer een Demo Album en 5 Singles rijker.

Met zijn laatste single met de titel "Jou Blik" is John een hele andere weg ingeslagen. Want ja soms moet je wel eens het roer omgooien om een andere koers te kunnen varen. Jouw Blik is dan ook net even anders als John zijn vorige singles.

Deze single is released tijdens John zijn eerste Live in Concert dat hij samen met de PPM Band op 6 november 2010 heeft gegeven. Aan deze avond werkten mee: Rinus Ponsen, Mark Rijs, Wesley Ponsen, Jan van Est, Rein Mercha, Mike Peterson, Peter Beense en een Mystery Guest.

Ondertussen heeft hij al een aantal optredens achter de rug met o.a. Gerard Joling, Jan Smit, Wolter Kroes, Robert Leroy, Peter Beense, Jeroen van der Boom en vele anderen.