Tickets

Party Animals

Authentiek Nederlands party-erfgoed. Dat zijn de Party Animals. Opgekomen uit de gabbercultuur in de jaren negentig en inmiddels ruim 20 jaar vrolijk hakkend langs zo’n beetje alle evenementen, hallen, festivals, feesttenten en zalen van het land.

Klassiekers als Have You Ever Been Mellow, Hava Naquila en Aquarius overstijgen inmiddels generaties en ook genres: was de stevige beat destijds gewaagd, tegenwoordig gaan hele volksstammen los op de aanstekelijke optredens. Het maakt de Party Animals een van de meest geliefde 90's acts van Nederland.

Maximaal Feest

Voor de fans die er in de jaren negentig bij waren is het soms even knipperen met de ogen: wie zijn de vrolijke gabbers op het podium? Zijn de Party Animals dan helemaal niet ouder geworden? Het zit echter anders. Net zoals James Bond eens in de zoveel jaar door een nieuwe acteur gespeeld wordt, verjongen de Party Animals met de tijd mee. De vaste kern bestaat tegenwoordig uit Patrick, Wesley, Bonno en Harley met als invallers Rick, Martijn, Jan, Remsy, Kevin & Bruce.